| Smesno sve sto se desilo u skoli | |
|
+3~♥the little princese♥~ Stella Fl♥rica 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Fl♥rica Glavna adminka Flora
Broj poruka : 663 Datum upisa : 07.02.2010 Godina : 23 Lokacija : Beograd
| Naslov: Smesno sve sto se desilo u skoli Pon 05 Apr 2010, 18:04 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Pon 19 Apr 2010, 10:26 | |
| meni kada se stahinja udvarao FloriBilivixKaji s winx club love europian!!!!! :haha: | |
|
| |
Stella Znas da si vila
Broj poruka : 50 Datum upisa : 27.02.2010 Lokacija : Solarija
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Sre 28 Apr 2010, 12:51 | |
| hehe.......pa ja nemam nesto toliko smesno | |
|
| |
~♥the little princese♥~ Doznajes da si vila
Broj poruka : 1 Datum upisa : 05.06.2010
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Sub 05 Jun 2010, 15:15 | |
| | |
|
| |
IvanaMagicalFlora Najaktivniji admin
Broj poruka : 86 Datum upisa : 01.03.2010 Lokacija : Magix
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Sub 05 Jun 2010, 15:45 | |
| Nastavnica matematike je rekla: -Obim je pola obima, ali nije pola obima. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Uto 08 Jun 2010, 14:07 | |
| hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a bio engleski i nastavnica engleskog kaze uros mihajlovic trojka a on kaze sic! I milos ga tesi i kaze bravo sinak,isti si ko ja | |
|
| |
Ana Stella Znas da si vila
Broj poruka : 65 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Sre 23 Jun 2010, 13:29 | |
| Posto Yoko i ja idemo zajdeno u skolu,evo sta smo videle Kako je Milos bio sporo hodao kad smo isli na park zvezdare! | |
|
| |
TecnoGirl_Emy Znas da si vila
Broj poruka : 81 Datum upisa : 29.06.2010 Lokacija : zg
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Sre 11 Avg 2010, 17:40 | |
| pita nas razrednica po čemu ili kome je Jadran dobio ime a Tomo iz istih stopa PO JADRANKI KOSOR!!!! A OVO SE SJEČAM KAD SAM BILA 4.A raz:Idemo mi na Mali Lošin i večer je a mi cure čekamo red za kupaonu.Dođe Majin red da se ide istušitar i primi ona tuš slučajno ga okrene ga prema licu i pusti jaki mlaz vode i to buf njoj u facu ja joj pokucam i uđem a ona bijesna kaže:K VRAGU I TAJ TUŠ a uto dođe mokar Martin kojem je doljni dio tjela umotan u ručnik a gorni dio tijela nasapunan a kosa mu zamotana u ručnik i kaže:ja se tuširam i nestane vode kad sam se nasapuno pa tako da cure PODAVIT ČU VAS | |
|
| |
~Suzzy~ Doznajes da si vila
Broj poruka : 39 Datum upisa : 09.06.2011 Godina : 24 Lokacija : Koga briga?
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli Čet 09 Jun 2011, 23:31 | |
| hahahahaha PROČITAJTE OVO MOLIM VAS; LUDO JE:
1. mi smo imali sport i otisli smo mi: peti razred da se presvučemo jer je sport završio, i ja i moje 2 najbolje drugarice se dogovorile da jednoj glupači iz našeg razreda Karli što cmizdri i uliziva se pred nastavnicima i pravi se anđeo, a ovamo je đavo, i stalno laže. I kad je nju nastavnica sporta zvala da izađe iz ženske svlačione, ona navukla papuče i haljinu a mi se dogovorile dok je ona pricala sa nastavnicom, da joj zaključamo garderobu u wc-u i mi smo joj zaključale. i sve su curke izašle presvučene iz svlačione i otišle u razred, a ona je cijelo to vrijeme pričala sa nastavnicom onda je otišla Karla da se presvuče a nas tri smo upravo izlazile iz svlačione kad je Karla ušla u svlačionu i pita nas nastavnica: Ima li išta još osim Karline garderobe u svlačioni. i mi smo rekli da nema i dali nastavnici ključ od wc-a, a kad smo i nas tri ušle u razred i nastavnica je pošla sa nama zaboravivši na Karlu, i Karla se derala i galamila jer smo joj mi zaključali garderobu u wc-u a ključ je bio kod nastavnice a Karla nije htjela gola da ide iz svlačione po ključ. a uto su u žensku svlačionu ulazile djevojke iz 9.razreda a Karla je tamo bila gola i sve su joj se cure smijale. hahahahahahahahahahahaah to nikad nisam mogla zaboraviti
I još ovo:
bio je mali odmor i dečaci su ganjali smrdečeg martina (kukca) po razredu. I kad je smrdeči martin odleteo ispod nastavnicinog stola, dečaci su poleteli ispod stola za njim, a kad je smrdeči martin izleteo kroz prozor, i dečaci su skoro zajedno sa njim poleteli kroz prozor. SKORO! xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smesno sve sto se desilo u skoli | |
| |
|
| |
| Smesno sve sto se desilo u skoli | |
|