I deo:
Uvod:
Danas je bio poseban dan za Floru,bio joj je rodjendan!Winx vile su se setile toga,a Flora potpuno zaboravila!Onda su winx isplanirale sopstvenu rodjendansku zurku iznemnadjenja i napravile joj tortu.Kako je sve proslo,kako se Flora provela,da li su momci dosli?.......To cemo tek saznati u prici:
: Aaa,dobro jutro Stella,Musa,Techna,Layla,Roxy!
Winx(sem flore): Dobro jutro Bloom!
: Da li ste se setile Florinog rodjendana?
: Da,sto pitas?
: Evo...ona jos uvek spava,i mislim da trebamo da joj priredimo najbolju zurku iznenadjenja do sad!Hajde da se organizujemo:
: Kupicu joj najbolji poklon.....redak cvet koji se prodaje....ima ih u radnji samo 5 i pozuricu!
: Ja cu da se pobrinem za atnosferu!Svetla i samo svetla i najvaznije....DISKO KUGLA!!!
: Ja cu da podstavim sto i da kupim grickalice
: Ja cu se pobrinuti za muziku!
: Ja cu da napravim tortu s njenim likom,bas ovakvu:
: Ja cu za posluzenje i pica
: Ok,onda smo se dogovorile!Razdvojimo se!
................................................................................................................................................................................
: Stigle smo u isto vreme!SAupoer,ali,ajmo da podstavimo ovo za iznenadjenje!
Bup!Stella je udarila u orman i sruslia saksiju Florine omiljene biljke!Ali mogla je to da sastavi magijom
: Joooj Stella!Pogledaj sta si uradila,sastavicu je opet magijom!
Uspela je da je sastavi!
: Nemoj da ti se iovo opet desi!
: Izvinite,nece se ponoviti!
: Moramo da pozurimo,Flora se kupa,pa ce na dorucak!
Winx: OK!Na posao!Winx grupni rad!!!!!!!!!!!!
: Super!Zavrsili smo!
Kuc,kuc!Florea je kucala na vrata gde su winx!
: Devojke,mogu li da udjem?
: Mozes!
: Woooow!!!!Kako je divno!!!!!!!!Cemu sve to????!!!!!!
: Setile smo se!Rodjendan ti je!
: Wooooow!!!!!!!!!Mogu li da otvorim poklon?
: Naravno!
: WOOOOOOOW!!!!Rocalitus!!!!!!Redak cvet!Kako je lep!Ovo je najbolja zurka na svetu!!!!!!!!
I tako su se winxzabavile na Florinom rojendanu!Tako u drugom delu sledi Bloomin rodjendan,a posle napad carobnjaka crnog kruga!
Kraj I dela
II deo sledi kasnije ili mozda sutra!